085 485 71 40

Rock ’n Soul

Rock ’n Soul

Handgemaakte gitaarbanden met print

Muzikanten zijn altijd op zoek naar hun eigen stijl in geluid maar ook in presentatie. Hierbij is de keuze van hun instrument heel belangrijk, maar zeker ook de accessoires maken het onderscheid en bevorderen het speelplezier en de performance.

Rock ’n Soul maakt vegan gitaarbanden van plantaardige materialen met ook de mogelijkheid om deze volledig naar eigen smaak samen te stellen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende modellen, materialen, kleuren, patronen van studs en concho’s. Ze worden zelfs op maat gemaakt zodat de decoratie over de gehele lengte van de gitaarband kan doorlopen. Zodoende is er een optimale uitstraling en wordt het speelcomfort bevorderd.

In samenwerking met Colorworks kunnen klanten ook hun speciale ontwerpwensen laten printen op de gitaarbanden van kurk. Door de fijne structuur van dit mooie materiaal en de professionele printtechnieken krijgen de banden een hoge kwaliteit en zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Dus een bandlogo, een naam geprint of zelfs foto’s of ander artwork is allemaal mogelijk in de Print Shop van Rock ’n Soul.

Bezoek de Print Shop van Rock ’n Soul voor de modellen en mogelijkheden.