Je maakt het met Colorworks

BizStay

BizStay

Professionele signing in nieuwe locatie

BizStay, al meer dan een decennium een vertrouwde naam in het leveren van hoogwaardige serviceappartementen in Den Haag en Scheveningen, koos onlangs voor een nieuwe locatie aan de Mauritskade. Met 14 prachtige appartementen beloofde deze uitbreiding een nieuwe dimensie van gastvrijheid en comfort te bieden aan zowel korte als lange verblijven in onze mooie Hofstad.

BizStay zocht een partner die niet alleen de esthetiek begreep, maar ook de functionele behoeften van hun nieuwe ruimte kon vervullen. Colorworks, met hun bewezen track record in het leveren van hoogwaardige signage-oplossingen, werd gekozen om deze uitdaging aan te gaan. Colorworks heeft de nieuwe locatie van BizStay voorzien van de nodige veiligheid- en route signing, met materialen zoals zwart en donkerblauw acrylaat, polymeer vinyl sticker en goud brushed Dibond, elk met precisie gelaserd of geprint. Bovendien heeft Colorworks diverse drukwerkitems, zoals infosheets en wijnfles labels / neckhangers, ontwikkeld in lijn met de nieuwe huisstijl van BizStay.

Het resultaat? Een naadloze integratie van functionele en esthetische elementen die de gasten van BizStay niet alleen helpen zich te oriƫnteren, maar ook een gevoel van welkom en luxe bieden. Dit project belooft veel plezier voor gasten die hier verblijven.

Benieuwd naar wat Colorworks voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jouw visie tot leven kunnen brengen!

Cookies

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij derde partijen technieken zoals cookies.