Je maakt het met Colorworks

Projecten

Hotel Des Indes

Hotel Des Indes

Dankzij de expertise van Colorworks.nl stralen de menukaarten, productkaarten en andere drukwerkitems niet alleen kwaliteit uit, maar dragen ze ook bij aan de algehele gastervaring.

Rock ’n Soul

Rock ’n Soul

Muzikanten streven niet alleen naar een uniek geluid, maar ook naar een eigen, herkenbare presentatie. De keuze van het instrument is cruciaal, maar de juiste accessoires maken het plaatje compleet en versterken het spelplezier en de performance.

De Haagsche Beek

De Haagsche Beek

Na een verwoestende brand in mei 2020 stond restaurant De Haagsche Beek in Kijkduin voor een enorme uitdaging. Gelukkig heropenden Mirjam en Robert in juli 2021 vol trots de deuren van hun geliefde restaurant aan de Machiel Vrijenhoeklaan. De heropening markeerde niet alleen een nieuw begin na tegenspoed, maar ook een gelegenheid voor een volledige restyling.

BizStay

BizStay

BizStay, al meer dan een decennium een vertrouwde naam in het leveren van hoogwaardige serviceappartementen in Den Haag en Scheveningen, koos onlangs voor een nieuwe locatie aan de Mauritskade. Met 14 prachtige appartementen beloofde deze uitbreiding een nieuwe dimensie van gastvrijheid en comfort te bieden aan zowel korte als lange verblijven in onze mooie Hofstad.

De Baron

De Baron

In het pittoreske Wassenaar, aan de Katwijkseweg, bevindt zich het charmante restaurant De Baron. Tijdens de uitdagende tijden van de Corona-lockdown in het tweede kwartaal van 2020, besloot De Baron niet bij de pakken neer te zitten.

Luden

Luden

Luden, een iconisch café-restaurant gelegen aan het Plein in het bruisende hart van Den Haag. Luden staat bekend om zijn gezellige sfeer, uitstekende gerechten en een uitgebreide selectie aan dranken.

Gallery61

Gallery61

Gallery61, het nieuwste culinaire juweeltje gelegen in het hart van de Haagse Passage. Of je nu zin hebt in een verrukkelijk ontbijt, een smaakvolle lunch of een heerlijk diner, bij Gallery61 ben je aan het juiste adres.

Het Ondernemersgala

Het Ondernemersgala

Het Ondernemersgala, een sprankelend evenement dat jaarlijks ondernemerschap viert en tegelijkertijd fondsen werft voor nobele doelen, beleefde op zaterdag 30 maart zijn 14e gedenkwaardige editie in het statige Atrium van Den Haag

The Old Jazz

The Old Jazz

Op zoek naar een meeslepende culinaire ervaring in Den Haag? Stap binnen bij The Old Jazz, waar elegantie en moderniteit samenkomen in een betoverende ambiance. Dankzij een indrukwekkende restyling, geleid door Ilse van Stolz van West Egg Creatives, straalt dit restaurant nu met een onmiskenbaar luxe karakter.

Suzie Q

Suzie Q

Zoek je naar inspiratie voor jouw restaurant? Ontdek hoe Colorworks het adembenemende interieur van Suzie Q, gelegen aan de pittoreske Dr. Lelykade in Scheveningen Haven, heeft verrijkt.

Brasserie Bodon

Brasserie Bodon

Ontdek hoe Colorworks het onlangs geopende Bodon, onderdeel van het Apollo Hotel Amsterdam, heeft geholpen bij het verzorgen van high-end menukaarten die perfect passen bij de ambiance van deze 'Grande Brasserie'.

The Bishop

The Bishop

Wanneer er zo veel aandacht besteed wordt aan de invulling, inrichting en aankleding van een restaurant, kunnen de menukaarten en het andere horecadrukwerk natuurlijk niet achterblijven.

Carlton Ambassador

Carlton Ambassador

Ontdek hoe het Carlton Ambassador Hotel in Den Haag een opvallende nieuwe uitstraling heeft gekregen dankzij de expertise van Colorworks. Gelegen in het bruisende centrum van Den Haag, is het Carlton Ambassador Hotel een toonbeeld van stijl en klasse.

Fietskratje

Fietskratje

Ben je op zoek naar een unieke manier om je sportclub of MKB-bedrijf te onderscheiden? Ontdek het succesverhaal van Fietskratje.com, waar personalisatie centraal staat.

't Goude Hooft

't Goude Hooft

Na een ingrijpende verbouwing enkele jaren geleden, mocht Colorworks onlangs de huisstijl van de Haagse stadsherberg vernieuwen.

Grand'Italia

Grand'Italia

Benieuwd hoe Colorworks voor Grand'Italia de reclameboarding bij hockeyvereniging Cartouche nieuw leven inblies? Ontdek hoe we de bestaande borden transformeerden tot stralende pronkstukken die jarenlang meegaan.

Picovello

Picovello

Sinds het begin van 2017 hebben Colorworks en TCB Entertainment hun krachten gebundeld om de muziekwereld te veroveren met op maat geprinte drumvellen. Muzikanten en bands streven ernaar zich op een unieke manier te onderscheiden.

Cookies

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij derde partijen technieken zoals cookies.