085 485 71 40

Projecten


Rock ’n Soul

Handgemaakte gitaarbanden met print

Rock ’n Soul Muzikanten zijn altijd op zoek naar hun eigen stijl in geluid maar ook in presentatie. Hierbij is de keuze van hun instrument heel belangrijk, maar zeker ook de accessoires maken het onderscheid en bevorderen het speelplezier en de performance.

Bekijk het project


De Haagsche Beek

Heropening

De Haagsche Beek Na een verwoestende brand in mei 2020 zijn in juli 2021 de deuren weer opengegaan bij restaurant De Haagsche Beek in Kijkduin op de Machiel Vrijenhoeklaan. Met de flinke verbouwing is ook gelijk een restyling doorgevoerd.

Bekijk het project


BizStay

Realisatie van signing in de nieuwe locatie

BizStay Voor de nieuwe locatie op de Mauritskade zijn 14 prachtige appartementen door Colorworks voorzien van de nodige veiligheid- en route signing.

Bekijk het project


De Baron

Vernieuwing

De Baron Ten tijde van de Corona-lockdown in Q2 van 2020 heeft De Baron in Wassenaar niet stil gezeten. De gehele styling is verder doorgetrokken met aansluitende signing zowel binnen als buiten.

Bekijk het project


Luden

Buitenkaarten

Luden Het terras- en zomerseizoen komt er weer aan en dit was voor café-restaurant Luden het Plein in Den Haag reden de opzet van de buitenkaarten te vernieuwen.

Bekijk het project


Gallery61

Een interieur met een kunstzinnige knipoog

Gallery61 Deze maand opende in het hart van de Haagse Passage Gallery 61. Geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Bekijk het project


Ondernemersgala

Gala met een gouden touch

Ondernemersgala Zaterdag 30 maart vond in het Atrium in Den Haag de 14e editie plaats van het Ondernemersgala. 450 ondernemers brachten meer dan € 150.000 bij elkaar voor Unicef en KNRM.

Bekijk het project


The Old Jazz

Luxueuze uitstraling

The Old Jazz Na een volledige restyling van het interieur door Ilse van Stolz (West Egg Creatives), is restaurant The Old Jazz omgetoverd in een moderne bistro met een luxueuze uitstraling.

Bekijk het project


Suzie Q

Botanische look en veel licht

Suzie Q De inbreng van Colorworks vind je terug in de menukaarten voor het internationale shared dining concept en de cocktailkaarten op de grote centrale bar.

Bekijk het project


Brasserie Bodon

Overdaad schaadt duidelijk niet

Brasserie Bodon In het onlangs geopende Bodon, onderdeel van het Apollo Hotel Amsterdam, mocht Colorworks de highend menukaarten verzorgen.

Bekijk het project


The Bishop

Leren menukaarten

The Bishop Wanneer er zo veel aandacht besteed wordt aan de invulling, inrichting en aankleding van een restaurant, kunnen de menukaarten en het andere horecadrukwerk natuurlijk niet achterblijven.

Bekijk het project


Volvo Niham

Full color stickers

Volvo Niham Al meer dan tien jaar is Volvo Niham een betrouwbare partner in het Colorworks wagenpark. Hieruit is een mooie samenwerking ontstaan en verzorgen wij allerlei reclame-uitingen

Bekijk het project


Carlton Ambassador

Nieuwe uitstraling

Carlton Ambassador Midden in het centrum, op één van de mooiste locaties van Den Haag, ligt het mooie Carlton Ambassador Hotel. Zojuist gerenoveerd en helemaal restyled, hebben wij mogen meedenken en meewerken aan de nieuwe uitstraling.

Bekijk het project


Bowery Restaurant

Gloednieuw

Bowery Restaurant Bij een gloednieuw en uniek hotel, hoort een uniek restaurant. In Bowery komen de Nederlandse en Aziatische keuken bij elkaar en hebben de producten waarmee men werkt een verhaal te vertellen.

Bekijk het project


Fietskratje

Succesverhaal

Fietskratje Sinds 2008 printen wij op onze vlakbedprinter alle mogelijke harde materialen, zoals PVC, plexiglas en hout. Succesverhaal hierin is Fietskratje.com.

Bekijk het project


Fruits de Mer

Opzet en beeldvorming

Fruits de Mer Fruits de Mer is de plek waar je terecht kunt voor gerechten van topkwaliteit, een eenvoudig a la carte diner of juist een uitgebreid menu van de chef dat met zorg is samengesteld met de mooiste seizoensgebonden producten.

Bekijk het project


t Goude Hooft

Huisstijl

t Goude Hooft Na een ingrijpende verbouwing enkele jaren geleden, mocht Colorworks onlangs de huisstijl van de Haagse stadsherberg vernieuwen.

Bekijk het project


Grand'Italia

Boarding

Grand'Italia Colorworks vernieuwde de reclameboarding bij hockeyvereniging Cartouche voor Grand'Italia. De bestaande borden werden gedemonteerd, schoongemaakt en voorzien van een frisse, nieuwe print met glanslaminaat.

Bekijk het project


Picovello

Custom Drumheads & Wraps

Picovello Begin 2017 hebben ColorWorks en TCB Entertainment de handen ineen geslagen en zijn zij de muziekwereld ingesprongen met custom geprinte drumvellen.

Bekijk het project


Donati

Eigen identiteit

Donati In december 2015 nam Stephan Nihot als jongste horeca-ondernemer van Voorburg het bekende restaurant Donati aan de Parkweg 55 in Voorburg over.

Bekijk het project