Je maakt het met Colorworks

Het Ondernemersgala

Het Ondernemersgala

Gala met een gouden touch

Het Ondernemersgala, een sprankelend evenement dat jaarlijks ondernemerschap viert en tegelijkertijd fondsen werft voor nobele doelen, beleefde op zaterdag 30 maart zijn 14e gedenkwaardige editie in het statige Atrium van Den Haag. Met een opbrengst van meer dan €150.000 voor Unicef en KNRM, stond deze avond bol van betekenis en bijdrage. In dit stralende samenzijn van 450 ondernemers, schitterde Colorworks met haar vakkundige bijdrage aan het evenement.

Als trotse partner verzorgde Colorworks het ontwerp en drukwerk, zowel digitaal op de indrukwekkende videowalls als op de tastbare doeken en papieren. Van programma- en veilingboekjes tot loten, cheques en formulieren; elk detail werd met precisie en passie vormgegeven en gedrukt op onze geavanceerde Xerox Iridesse. Deze nieuwste toevoeging aan onze productiefaciliteiten biedt de mogelijkheid van een vijfde en zesde kleur, waardoor we het galathema 'Gouden Eeuw' een verbluffende uitstraling konden geven, met behulp van een extra goudtoner.

Colorworks voelt zich vereerd om deel uit te maken van deze gedenkwaardige avond, waarbij we niet alleen onze creatieve en technologische expertise hebben ingezet, maar ook ons hart hebben gegeven voor het goede doel. Wij geloven in de kracht van samenwerking en de impact van ons vakmanschap op het creëren van betekenisvolle momenten.

Benieuwd naar wat Colorworks voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ben jij een evenementenorganisator op zoek naar partners die niet alleen professioneel drukwerk verzorgen, maar ook een diepgaande betrokkenheid bij jouw missie tonen? Neem vandaag nog contact op met Colorworks en ontdek hoe wij jouw volgende evenement tot een glansrijk succes kunnen maken.

Cookies

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij derde partijen technieken zoals cookies.