Je maakt het met Colorworks

Suzie Q

Suzie Q

Botanische look en veel licht

Zoek je naar inspiratie voor jouw restaurant? Ontdek hoe Colorworks het adembenemende interieur van Suzie Q, gelegen aan de pittoreske Dr. Lelykade in Scheveningen Haven, heeft verrijkt. Met onze expertise hebben we bijgedragen aan de unieke botanische sfeer en de overvloed aan natuurlijk licht, waardoor een uitnodigende ambiance is gecreƫerd.

Onze samenwerking met Suzie Q omvatte het ontwerpen van menukaarten die perfect passen bij het internationale shared dining concept, evenals het ontwikkelen van aantrekkelijke cocktailkaarten die de aandacht trekken op de imposante centrale bar. Daarnaast hebben we gezorgd voor de opvallende raambelettering die voorbijgangers uitnodigt en een buitenbord met verwisselbare inhoud dat de veelzijdigheid van het restaurant benadrukt.

Benieuwd naar wat Colorworks voor jouw bedrijf kan betekenen?

Ben jij een horecaondernemer die op zoek is naar een partner die jouw visie tot leven kan brengen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Colorworks jou kan helpen om jouw restaurant te transformeren en te laten opvallen in de bruisende horeca scene.

Cookies

Om je de best mogelijke ervaring te bieden op onze website, gebruiken wij derde partijen technieken zoals cookies.